Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn Daisy en Peter de Vries. In 2017 zijn wij gestart met een V.O.F. De Vries Reiniging Service. Dit bedrijf was de afgelopen jaren een succes en hebben we met veel plezier gedaan. 

Sinds 2021 hebben we besloten ons meer te gaan focussen op een aantal diensten en hebben daarom een aantal diensten die we leverde laten vallen, Waaronder bijvoorbeeld glasbewassing en het compleet schoonmaken van woningen. Vanaf 2017 tot eind 2021 hebben wij het ook altijd maar als team van twee gedaan, en het werd nu dan ook tijd om wat te groeien niet te veel want we zien ons bedrijf en iedereen die hier werkt als 1 happy family πŸ€—

Peter is al bijna 9 jaar vakbekwaam [sinds 2013] op het gebied van haarden en rookkanalen en heeft in deze jaren dit echt tot zijn passie laten opbloeien. Hij is in die jaren compleet verliefd geworden op zijn vak. Op basis hiervan en zodat we ons meer op bepaalde diensten kunnen gaan focussen en ook onze klanten zo goed en snel mogelijk te woord kunnen staan en te kunnen helpen,  hebben wij besloten deze bv op te richten als klein familie bedrijf  "SchoorsteenVeegBedrijf De Vries bv."

Een groot aantal klanten nemen we mee naar dit bedrijf en een aantal hebben we helaas door de wijziging in de de diensten die wij nu gaan leveren , afscheid van moeten nemen deze worden voortaan verder geholpen door een betrouwbare partner van ons of zijn zelf naar iemand anders op zoek gegaan. Hier waren ze geheel vrij in. Met pijn in ons hart hebben wij hierbij ook helaas klanten die er al vanaf het begin bij waren vaarwel moeten zeggen. πŸ˜₯

Wij hopen ook met SchoorsteenVeegBedrijf De Vries bv. het nog beter te gaan doen, met de focus op de klant! En net dat kleine beetje meer persoonlijke tintje maakt ons anders dan de meeste collega bedrijven in dit vak.  Houd vooral onze vernieuwde website in de gaten πŸ˜„

Deze zal regelmatig worden geüpdatet!

=====
Extra Informatie:
Naast "SchoorsteenVeegBedrijf de Vries bv" Hebben wij met als doel dat onze kinderen later ook hun eigen ding kunnen opzetten ook De Vries en Kids Bv opgericht. Dus wie weet ziet u in de toekomst 1 van onze toppers of in dit familie bedrijf verder gaan of gaan ze hun eigenweg met compleet iets nieuws #spannend #toekomstperspectief 

ONZE TEAM:  

Kan zijn dat hij nog niet helemaal up 2 date is maar we doen ons best!


Ons leven naast de zaak: 


Peter en Daisy zijn al bijna 10 jaar bij elkaar[sinds 2012]. In 2019 zijn zij toch maar gaan trouwen ❀, Ze zijn zowel privé als zakelijk elkaars partner voor het leven en vullen elkaar tot nu toe geweldig aan . Zoals veel klanten al gemerkt hebben of zullen merken is Peter echt een doener. Daisy is meer de planner en regelaar als het op de klanten aankomt en doet dit ook met alle liefde. 

Naast het bedrijf hebben ze het thuis ook heerlijk druk! 
Met de liefde voor hun 4 kids, is niks hun te veel en ja, dagen dat ze niet werken zijn ook zij lekker met hun gezin bezig en staat de zakelijke telefoon op stil 😊. U kunt natuurlijk wel gewoon inspreken of een bericht sturen en er wordt z.s.m. weer contact met u opgezocht. 

ZIJ genieten van deze momenten en alle kleine, helaas weten wij uit ervaring dat het soms niet lang mag duren. Tenslotte zijn zij het bedrijf begonnen om voor de kinderen om hun een toekomst aan te kunnen bieden! Hun kinderen zijn de drijfveer van het hele bedrijf!

Zij vragen u dan ook vriendelijk dit te respecteren dat doen we ook naar u toe. 

Verder staan helaas Peter en Daisy er aardig alleen voor - Daisy heeft geen familie hier wonen die zijn allemaal woonzaam in omgeving den haag. En peter zijn familie is de laatste paar jaar aardig uitgedund . Zowel vader als moeder zijn tussen [2018-2021] beide heen gegaan. Dit zijn dan ook moeilijke jaren geweest maar ze hebben het gered!

Wie u wel eens hoor schreeuwen op de achtergrond zie hier de boefjes: πŸ€—πŸ™ˆβ€΅

Yassin 14 jaar
zoon uit daisy haar vorige relatie
woont niet volledig bij hun in maar hoort er zeker bij!

Mark 6 jaar
de grootste boef van allemaal. Heerlijk kind maar soms ontzettend druk. Mark heeft namelijk moeite met een aantal dingen en zit hierom ook op het speciaal onderwijs.

ondanks dat er ontzettend veel liefde naar hem is maakt hij het soms wel moeilijk in het gezin maar dat lachje maakt toch weer alles goed niet ? πŸ€—πŸ˜

Zoë Immy 4 jaar
De enigste meid in het gezin en daar geniet ze ook met volle teugen van. Rustig meisje als ze alleen is vermaakt ze haar de hele dag met haar poppen en frutsels met haar grote broer mark samen is het wel soms even oef....
Vernoemd naar haar beppe [moeder van peter] die in dezelfde week als haar geboorte helaas overleed.

kleine Sem 1 jaar

De jongste van het stel en de rustige. Helemaal gek van mama niet weg te slaan. Ja hij is blond en heeft blauwe ogen. Krijgen vaak te horen of de kleur op was πŸ™ˆ
Lijkt in zijn uiterlijk sprekend op papa/Heit Peter 

Deze hoor je eigenlijk alleen maar wat brabbelen op de achtergrond of smakken , is dol op eten #kok in verschiet?

woordjes van/over het team:

Meet : Rory Feringa

Vele van jullie zijn hem al tegen gekomen in de best korte periode dat hij bij ons werkzaam is [sinds oktober 2021] Blijkt het een echte topper te zijn!

Hij zal dan ook vanaf [september 2022] vast in dienst komen bij ons, maar hoort nu al bij de familie! Alsof ze al jaren een team zijn. 

Rory is een jonge spontane jongen in de 20, die zich nu al helemaal thuis voelt in het vak! Uiteraard moet hij nog veel leren maar het is wel een snelle leerling. En iedereen maakt wel eens fouten zelfs wij nog! Belangrijk is dat je ervan leert , er voor uitkomt en het uiteraard weer op (probeert) te lossen voor de klant of om hulp vraagt aan de baas. 

Rory mag graag een praatje maken met u als klant, dus dat persoonlijke tintje zit wel goed bij hem πŸ™ƒ

Wenst u Rory als uw persoonlijke schoorsteenveger en wij plannen u bij hem in.

Verlopig zal hij alleen de werkzaamheden schoorsteenvegen en dakgoten onderhoud alleen uitvoeren. Of als hij in het Team van Peter en hem werken dan kunt u hem ook tegenkomen bij overige werkzaamheden. Reden hiervan is de ervaring en kunde die hij daar nog voor moet op doen!

Meet: Dennis de Vries

Het broertje van Peter schiet het team vaak te hulp als hij kan. Omdat hij nog een andere baan heeft zal u hem niet voltijd zien.

Dennis zal u meestal tegenkomen met 1 van de andere teamleden, meestal Peter zelf. De gebroeders CO noemt daisy ze dan ook wel. 

Kijk wel even goed wie wie is :D Soms denken klanten namelijk dat ze tegen Peter praten maar is het Dennis🀣

Meet: Daisy de Vries

Samen met peter directeur/eigenaar van SchoorsteenVeegBedrijf de Vries.

U zult haar merendeels horen aan de telefoon of via mail, chat, WhatsApp.

Zij doet namelijk alle backoffice taken zoals de planning, marketing,  ect.

Daarnaast heeft ze het thuis ook nog lekker druk met de 4 kids van haar en peter en het huishouden moet natuurlijk ook nog gedaan worden. Ze is vaak de hele dag wel bezig leid eigenlijk het hele systeem zowel op de werkvloer als thuis. 

Ondanks dat doet ze haar best om alle klanten zo snel mogelijk en goed mogelijk te woord te staan. En baalt ze er ontzettend van als dit soms even niet lukt. 

Daisy is een perfectionist en geeft nooit op. Vecht voor wat haar lief is en vindt de klantenservice de belangrijkste topic in het bedrijf. 
Ze doet dan ook haar uiterste best om dit continu te verbeteren 

Meet: Peter de Vries

Onze hoofdschoorsteenveger :D

en eigenaar/directeur samen met zijn vrouw Daisy.

Met volle passie beoefent hij dit beroep en de diensten die wij leveren.
Klimt nog lekker ouderwets zonder moeite voor u het dak op. Wel met alle veiligheid en voorzichtigheid natuurlijk! Indien het niet betrouwbaar is dan maar van onderaf vegen! Veiligheid gaat boven alles.

Staat u daarnaast graag te woord voor advies of gewoon een praatje. Even op de foto geen probleem :D

Peter is zelf een rustige jongen, structuur en planning zijn belangrijk , anders wil het nog wel eens voorkomen dat hij wat chaotisch oogt.

Ook verzorgt peter bij u thuis eventueel veilig-stook avond party's Deze kunt u met een groepje gewoon lekker bij u thuis organiseren. Soort van Tupperware party maar dan lekker warm :P

U nodigt de mensen bij u thuis uit, en wij doen de rest :D

warme gezelligheid en een leerzame avond in 1, zodat u hopelijk nog lang kunt genieten van uw haard.

Eventueel ook mogelijk te organiseren bij onze partner.

Foto met de klas van geslaagde schoorsteenvegers voor het certificaat GEZEL-schoorsteenveger.

Vanaf medio 2023/2024 staat er op de planning dat peter zijn meester zal behalen in DUITSLAND! [ZIE ONZE BLOG]