VERWERKING VAN JANCO DE JONG KLANTEN!

Gepubliceerd op 2 februari 2024 om 01:46

I.V.M. OVERNAME EN SAMENWERKING MET JANCO DE JONG TE GORREDIJK!

Per september/oktober 2022 hebben wij na overleg met Janco de Jong te Gorredijk hun klanten voor de dienst Schoorsteenvegen overgenomen.

Daarnaast zullen wij voor het onderhoud aan de JACOBUS kachels korte lijntjes houden met Janco zodat we de klanten met een Jacobus kachel alsnog van een volledige service kunnen voorzien. 

Omdat Janco de Jong eerst had aangegeven te stoppen merkte we dat we onnodige tijd aan het besteden waren met het omzetten van klanten naar onze eigen administratie waardoor wij later een mail hebben uitgestuurd naar de klanten of ze wouden aangeven gebruik van onze service te maken ja of nee. 

Hierop kregen wij toch weer veel aanvragen terug , meer dan verwacht.  Daarnaast is in 2022 de gekte begonnen in onze branche vanwege de hoge gasprijzen ect. en was het drukker dan ooit te voren. Waardoor wij niet in de gewenste periode die wij voor ogen hadden iedereen hebben kunnen verwerken.

Mochten uw gegevens nog niet zijn verwerkt en wenst u alsnog gebruik te maken van onze diensten dan kunt u zich aanmelden als bestaande klant. Ook kan het zijn dat wij alsnog uw gegevens verwerken omdat we de duizenden mailberichten nog steeds aan het verwerken zijn tussen de andere werkzaamheden door. 

Als u eenmaal in ons systeem staat gaat alles automatisch voor vervolg afspraken. 

Mocht u dus nog geen bericht of afspraak hebben gehad ons excuus hiervoor wij zullen dit jaar (2024) de lijst afwerken die we hebben via Janco zelf. Echter staat hebben wij gemerkt niet iedere klant hierop vermeld. Waaronder bijvoorbeeld nieuwe Janco klanten. Deze kunnen zich alsnog aanmelden.

Voor de klanten die ons vorig jaar in 2023 al bericht hadden gedaan en alsnog een afspraak wensen maar nog niks terug gehoord hebben. Wij zijn er druk mee bezig, u kunt ons wellicht nu even een herinnering mail sturen zodat we u direct erbij kunnen pakken en kunnen verwerken! 

 

JANCO DE JONG KLANTEN WORDEN GEZIEN ALS BESTAANDE KLANT!

VOOR DE JANCO KLANTEN MET EEN JACOBUS KACHEL - HEBBEN WIJ EVENTUEEL EEN APART SERVICE ABONNEMENT OPGEZET NA OVERLEG MET JANCO. HIERBIJ WORDT ER LANGER DE TIJD GENOMEN VOOR ONDERHOUD EN WORDT U ROOKKANAAL GEVEEGD MAAR OOK UW KACHEL ZELF EN HET ROOKKANAAL VAN TOP TOT TEEN NAGEKEKEN EN ONDERHOUDEN!

WENST U HIER MEER INFORMATIE OVER  NEEM DAN CONTACT OP OF <<KLIK HIER>>