SERVICE ABONNEMENT :  Klassiek schoorsteenvegen- 2 jarig

Let op! Pas na ontvangst van een service contract vanuit onze kant is uw abonnement actief!

Onderstaande tarieven blijven 2 jaar vast staan voor u! Tarieven zijn incl. btw!

OMSCHRIJVING: PRIJS INCL. BTW
Schoorsteenvegen -- 1knl [ 2-jarig voordeel service abonnement] € 72,- [per dienstlevering]
MET BUREN KORTING [ minimaal 1 buur op max 10 min afstand van elkaar] € 67.50[ per adres]
Extra knl vegen op hetzelfde adres elke type dak [ 2-jarig voordeel service abonnement] € 65,- per extra knl
Vonkenvanger extra keer schoonmaken tussendoor € 50,- [per keer]

INFORMATIE & VEELGESTELDE VRAGEN:

WAT IS KLASSIEK SCHOORSTEENVEGEN?

Er zijn verschillende methoden om een rookkanaal te vegen.

Klassiek schoorsteenvegen is de normale manier. Wij vegen hierbij van boven of onderaf met een zachte nylon borstel en speciale haspels die hiervoor gemaakt zijn. 

Kogels worden niet meer gebruikt! Dit is echt iets van vroeger. 

* VOORDEEL IN UW TARIEF VOOR DE KOMENDE 2 OF 3 JAAR!

U betaald de komende 2 of 3 jaar (afhankelijk van uw keuze) een voordeliger tarief dan onze standaard tarieven.


✅ Het tarief wordt vast gezet voor 2 of 3 jaar. Tussentijdse tariefswijzigingen(verhogingen) zijn niet van toepassing voor u. 

Om de periode van 2 of 3 jaar wordt er pas weer gekeken of uw tarief wijzigd ja of nee. Indien dit zal wijzigen ontvangt u altijd bericht en heeft u weer een bedenktijd als u het abonnement daardoor wilt laten stopzetten. Indien u toch verder wenst te gaan staat het weer voor 2 of 3 jaar vast. 

* Duidelijkheid en geen verassingen:

Geen verhogingen in tarieven of verrassingen in wat u moet betalen - Uw tarief wordt telkens voor 2 of 3 jaar vastgelegd. 


✅ Alle  afspraken omtrent uw abonnement ontvangt u netjes op in een contract- Duidelijkheid en u weet waar u aan toe bent.

✅Altijd zekerheid van een plek in onze planning.

* Sneller hulp of contact:

Altijd voorrang op dienstverlening en hulp ten opzicht van klanten met andere type afnames;


✅ Speciaal alleen voor abonnement klanten is er een SPOEDLIJN - Binnen 24 uur antwoord (op feestdagen/vakantiedagen en weekenden na - dan de eerstvolgende werkdag!

✅ Altijd zekerheid dat u mee wordt genomen in de planning ! 

*Extra afname gewoon mogelijk:

✅ Wenst u een keer een extra afname geen probleem, u kunt dit gewoon aanvragen en wij komen langs en voeren het uit voor het tarief wat in uw overzicht van uw service contract staat. 

✅wenst u periodiek extra afname; bijvoobeeld 2x per jaar laten vegen dan wordt er nog een abonnement aangemaakt voor die veegbeurt. 

* Hoe zit dat met betalen?

VRAAG: Moet ik dan gelijk voor 2 of 3 jaar betalen?

U moet het zo zien u betaald jaarlijkse abonnementkosten. Hierin zit inbegrepen 1 dienstlevering.

✅ Nee , u ontvangt niet in 1 keer en rekening voor al die jaren. U ontvangt automatisch standaard circa 30 dagen voor de de IN-plan periode de nota met jaarlijkse abonnement kosten voor de komende periode. 

🚨VOORBEELD: U staat bij ons in de planning meenemen tussen januari / mei. Dan ontvangt u jaarlijks de nota voor de komende periode rond december. Heeft u 1 rookkanaal ontvangt u dus jaarlijks de kosten die staan bij het vegen van 1 rookkanaal. ✅ Liever na dienstlevering betalen? Voor sommige gevallen kunnen we een uitzondering maken vraag hiervoor gerust naar de mogelijkheden.

🚨LET OP: Zoals ook op de overeenkomst staat vermeld indien er op de dienstleveringsdatum geen betaling is ontvangen behouden wij het recht de afspraak te annuleren en pas weer in te plannen indien uw betaling binnen is. Tenzij anders is afgesproken.

* En wat na die 2 of 3 jaar?

✅ Uw contract wordt n.a.v. uw keuze om de 2 of 3 jaar verlengd tot wederopzegging van uw kant. U heeft om de 2 of 3 jaar elke keer 7 dagen VOOR de verlengdatum de tijd om kosteloos uw abonnement te laten beeindigen. Na deze 7 dagen loopt het abonnement automatisch weer 2 of 3 jaar verder. 


✅ U ontvangt na elke 2 of 3 jaar een kennisgeving dat uw abonnement aan verlenging toe is. Eventuele tariefswijzigingen staan hierop vermeld. Indien er geen wijziging in tarief plaatsvindt kan het zijn dat u geen bericht ontvangt en het abonnement weer voor 2 of 3 jaar met dezelfde tarieven stilzwijgend verlengd wordt. 

Hoe zit dat met eventuele buren kortingen?

✅ Buren korting is ook gewoon geldig voor u wel tegen een nog voordeliger tarief dan bij onze standaard tarieven staat vermeld. 

Mochten er tussentijds buren aanmelden en we weten dat u bijelkaar hoort en voortaan samen ingepland wenst te worden, dan wordt voor die dienstleveringen het buren tarief uit uw tabel van het contract aangehouden.

Valt uw buur later weer weg dan wordt het tarief weer zonder de buren korting wat op uw contract staat vermeld. 

Het staat bij ons in het systeem bekend als u tegelijk met buren moet worden ingepland. Dit hoeft u niet telkens te melden. 

Wijziging in aantal kanalen?

Krijgt u meerdere rookkanalen of juist minder geen probleem geef dit wel even aan i.v.m. de benodigde plan tijd en de jaarlijkse abonnementkosten zullen hierdoor ook wijzigen zie hiervoor uw tarieven tabel in uw overeenkomst. 

planning van dienstlevering

Onze klanten met een vast abonnement plannen wij altijd zelf al 5 jaar vooruit. Zo weten we zeker dat deze klanten een plek hebben in onze planning. En andere type afname klanten de planning niet vol zetten. 

U ontvangt automatisch jaarlijks een afspraakvoorstel datum. Indien deze u past hoeft u niks meer te doen. Past deze u niet dan kunt u deze laten verzetten uiteraard.

Omdat u de afspraakbevestiging vaak ver van te voren al ontvangt ontvangt u tegen de tijd van de afspraak nog herinneringen van de afspraak mocht er toch nog wat tussen zijn gekomen dan kunt u hem alsnog verzetten. 

** Let op** Bij het verzetten van een afspraak kan het zijn dat er geen plek meer vrij is in de normale gewenste inplan periode. Mocht u dus een afspraak willen verzetten laat dit z.s.m. weten als dit mogelijk is. 

Verder zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Opzegging en/of annulering

✅ Gewoon op te zeggen bij (overlijden, verhuizing , scheiding ect. - wel even een bewijsje sturen natuurlijk)

✅ Bij het aangang van een service abonnement heeft u standaard 14 dagen bedenktijd vanaf de datum dat Wij (schoorsteenveegbedrijf de Vries bv) Het document getekend hebben.

✅ Bij de verleninging na 2 of 3 jaar heeft u altijd weer vanaf datum van uw verlengdocument (berichtgeving) u is toegezonden standaard 7 dagen bedenktijd of u wenst verder te gaan of te willen beeindigen. 


AANVRAAG FORMULIER: 2-JARIG -SERVICE ABONNEMENT VOOR:

Klassiek schoorsteenvegen

* = verplicht invullen a.u.b.

Wat leuk dat u een 2-jarig service - abonnement voor [klassiek] schoorsteenvegen wilt aanvragen!🤗

U ontvangt na het zenden van dit formulier het service contract in uw mail. Deze hoeft u omdat u doormiddel van het invoeren al akkoord geeft op een abonnement niet meer te ondertekenen. 

U heeft nog 14 dagen bedenktijd mocht u er van af willen zien vanaf de datum dat schoorsteenveegbedrijf de vries het contract heeft getekend.

Heeft u geen emailadres? neem dan contact met ons op via de telefoon!

Planning:

Wij houden met inplannen van uw afspraak 4 maanden aan i.v.m dat wij op deze manier de meest efficiente routes kunnen maken. Zodat wij zo veel mogelijk klanten van dienst kunnen zijn.
onderstaande invullen [indien van toepassing]
Anders kunt u deze leeglaten.

U gaat met het invoeren en versturen van dit formulier automatisch akkoord met het verwerken van uw gegevens in onze administratie. Wij houden hiermee rekening met de AVG-privacy wetgeving en zullen uw gegevens niet verstrekken aan derden zonder uw toestemmingHeeft u nog een vraag en staat uw antwoord hierboven niet tussen , maar wilt u die eerst weten voor u een abonnement aanvraagt?
Stel hem dan hier:

Reactie plaatsen

Reacties

s de jong
7 maanden geleden

Werkt u door de gehele provincie? Dus bv ook in akkrum

age w zijlstra
een jaar geleden

2 jarig abonnement in combi met r h zijlstra te appelscha. heeft zich ook aangemeld

paul wijman
een jaar geleden

kan ik 1x per jaar in april mijn schoorsteeen laten vegen