WIJ GAAN STOPPEN MET UNIVE SAMENWERKING!

Gepubliceerd op 5 februari 2024 om 14:30

Na een aantal jaar samengewerkt te hebben met Univé Diensten voor Dakgoten onderhoud en het schoorsteenvegen hebben wij na goed intern overleg met het team vanuit "Schoorsteenveegbedrijf de Vries" Besloten te gaan stoppen met de samenwerking.

Wij gaan ons weer compleet focussen op onze eigen klanten en onze eigen bedrijfsvoering. Uiteraard vinden wij het jammer voor de klanten van Univé waar wij al een aantal jaar komen.  Maar ons besluit staat vast. 

We handelen nog een X aantal klanten af. Klanten die waar we niet meer komen ontvangen bericht van ons. En Univé Diensten zal contact met ze opnemen en ze uitzetten bij een andere schoorsteenveger die voor ze werkt. 

Alle veegbewijzen worden tot 3  jaar bewaard in onze administratie. Let op! Deze heeft Univé Diensten zelf niet, dus mocht u die ooit nodig hebben dan kunt u deze gewoon bij ons opvragen.

Ook Univé zelf hebben wij inmiddels op de hoogte gebracht te gaan stoppen met hun en ze zijn dus ook op de hoogte! Verder hebben wij geen inzicht in hun administratie dus mocht u verdere vragen hebben dan kunt u het beste contact met hun zelf opnemen.

HEEFT U DUS EEN AFSPRAAK NOG MET ONS STAAN EN NOG GEEN KENNISGEVINGSMAIL ONTVANGEN DAN GAAT DIE AFSPRAAK NOG GEWOON DOOR! EN ZULT U VOOR DE VOLGENDE VEEGBEURT DOOR EEN ANDERE COLLEGA WORDEN INGEPLAND!